Luft til vand varmepumper

Skal du bygge nyt hus eller udskifte dit gamle olie- eller pillefyr? En luft til vand varmepumpe er utrolig økonomisk, da den udvinder energi fra udeluften til at producere varmt brugsvand, gulvvarme og radiatorvarme og producerer mere energi, end den reelt forbruger i drift.

En luft til vand varmepumpe giver dig mange fordele både økonomisk men også miljømæssigt, da CO2-udledningen er minimal. Hvis din nye luft til vand varmepumpe skal fungere optimalt, er det vigtigt, at dit hus er godt isoleret.

Hos A/S Poul Larsen hjælper vi dig med at få mere viden om luft til vand varmepumper og rådgiver dig ifht valg af en luft til vand varmepumpe i høj kvalitet.

Vore dygtige og erfarne KMO-montører monterer luft til vand varmepumper på Sjælland – bla. i Fjenneslev, Tåstrup, Sorø, Slagelse og Ringsted og vi samarbejder med de største producenter, og leverer og installerer kun godkendte varmepumper i høj kvalitet fra ELCO, cTc, Vølund, Metro, Vaillant, BOSS og DAIKIN. A/S Poul Larsen er i øvrigt certificerede VE-installatører.

Du kan altid finde konkurrencevenlige priser på varmepumper med eller uden installation hos A/S Poul Larsen.

Daikin Varmepumpe

Luft til vand varmepumper fra tyske ELCO

Varmepumper fra tyske ELCO er designet og udviklet til det europæiske marked, så selv ved lave udetemperaturer og den høje luftfugtighed, der kendetegner det nordiske klima, sætter ELCO nye standarder for energieffektivitet og ydelse. Luft til vand varmepumper fra ELCO består af 4 modeller med en varmeeffekt fra 5 kW til 11 kW. De kan kombineres med forskellige indemoduler og beholdere afhængig af model.

 • Kan producere energi fra luften ned til -20 grader
 • SCOP-værdi på 4,8
 • Energimærke A+++
 • Kan fjernovervåges af dit servicefirma
 • App styring fra din mobiltelefon

Læs mere om luft til vand varmepumper fra ELCO på vores varmepumpe-website billigluftvandvarmepumpe.dk

ELCO Aerotop Split
cTc varmepumpe

Luft til vand varmepumper fra svenske cTc

I dag er svenske cTc kendt for deres udvikling af varmepumper i allerhøjeste kvalitet med meget lang levetid for øje. Ikke uden grund er cTc luft til vand-varmepumper i dag blandt de mest solgte på det svenske marked, som er Europas største varmepumpemarked.

 • Utroligt energieffektive
 • Blandt de mest lydsvage luft til vand varmepumper på markedet

Læs mere om luft til vand varmepumper fra CTC på vores varmepumpe-website billigluftvandvarmepumpe.dk

Støjer en luft til vand varmepumpe?

Mange kunder stiller spørgsmålet om, hvor meget en varmepumpe støjer. Det er forskelligt fra model til model og det er også meget individuelt, hvordan lyd/støj opleves. Almindeligvis siger vi, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine. 

Husk den lovpligtige serviceaftale

Hvis du investerer i en luft til vand varmepumpe fra ELCO eller cTc, er et årligt servicetjek lovpligtigt. Dermed sikres det at din varmepumpe kører optimalt og er energieffektiv.

 
Servicetjek omfatter blandt andet
 • Tjek af tryk og temperaturmåling
 • Filterrensning
 • En gennemgang af varmepumpens opsætning og eventuelle fejlmeddelelser
 • Tjek af varmepumpens cirkulationspumpe

Bestil din varmepumpe hos A/S Poul Larsen

Lad A/S Poul Larsens dygtige KMO-montører hjælpe dig med råd, vejledning og montering af din nye luft til vand varmepumpe. Vi har over 15 års erfaring med installation af varmepumper og kan også hjælpe dig med at vælge den mest optimale varmepumpeløsning.

Over 15 års erfaring med varmepumper

VE installatør

Certificeret VE installatør

Total-leverandør: Vi klarer både El- og vvs-installationen

Samlet pakke inkl. montage – op til 15 års garanti

billigluftvandvarmepumpe.dk – vores erfaring – din tryghed

Besøg A/S Poul Larsens varmepumpeside (billigluftvandvarmepumpe.dk) og læs mere om vores produkter og hvorfor du skal vælge Poul Larsen som leverandør af din nye luft til vand varmepumpe.

Læs mere om de forskellige varmepumpetyper. Du kan også prøve A/S Poul Larsens energiberegner og se, hvor meget du kan spare på energiregningen ved at skifte til en ny varmeløsning (Energiberegningen er vejledende).

Kontakt os

6 + 14 =