Montering af ladestander til erhverv

Invester i ladestandere til boligforeningen og boligselskabet

Hos A/S Poul Larsen​ i Fjenneslev og Taastrup er vi uddannet i montering af ladestandere, som er ideelle til boligselskaber og boligforeninger. I boligforeninger kan opsætning af ladestandere være lidt besværligt, fordi der skal findes et egnet sted til opsætning og fordi strøm-afregning for hver enkelt beboer skal kunne opgøres.

Med de ladestandere vi tilbyder, kan man kan følge hver enkelt brugers strømforbrug.

Vi forbereder og gør klar til installationen af ladestanderen, uanset om den er købt igennem os eller igennem boligforeningen. Vi skræddersyer gerne en løsning, der passer netop til jeres boligforening eller boligselskab.

Uanset om du er beboer eller udlejer kan A/S Poul Larsen hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning til din boligforening.

Kontakt os i dag på 57 80 90 81 og lad os sammen finde den bedste løsning. 

Ladestander boligforeningen - Fjenneslev og Taastrup

Gode fordele ved at vælge A/S Poul Larsen 

Spar tid og penge

Da vi som lokal el-installatør klarer det hele for jer

Komplet løsning

Da vi hjælper med alt fra rådgivning, produkt og montering

Simpelt og sikkert

Da vi står for alt inkl. gravearbejde, kabelføring og opsætning

Opladning i virksomheden, kommunen eller offentlige instanser

 

Montering af ladestander virksomhed Fjenneslev og Taastrup

Behovet for opladning til elbiler på arbejdspladsen bliver større, og flere ser det som en medarbejdergode, at de har mulighed for at få opladet deres elbil i løbet af arbejdsdagen. Det skal derfor være praktisk og nemt for medarbejderen at få opladt sin el-bil på arbejdspladsen.

For jer som virksomhed kan det være et skridt i den rigtige retning, mod at tænke mere miljørigtigt, samtidig med at tænke på den medarbejdergode det kan være, hvis flere af medarbejderne allerede har en el-bil.

Hos A/S Poul Larsen ​i Fjenneslev og Taastrup ordner vi det hele – vi hjælper med rådgivningen, installation, service og administration af montering af ladestanderen i jeres virksomhed.

Vi ser en stigning i behovet for opladning af elbiler i virksomheder, kommuner og offentlige instanser og parkeringspladser. Markedet for hybrid- og elbiler stiger, og det er en god ide at tænke fremad og være på forkant med energirigtige løsninger.

Afhængig af, hvor stor virksomheden er, har i mulighed for at få monteret og koblet flere ladestandere sammen. Det betyder at flere medarbejdere har mulighed for at oplade deres bil på samme tid.

 

Vi finder en løsning sammen med jer

Vi har stor erfaring med montering af ladestander i Fjenneslev og Taastrup, og vi samarbejder med flere forskellige udbydere, og sammen finder vi en skarp pris, på den helt rigtige løsning til jeres virksomhed, kommune eller offentlig parkeringsplads.

Vi laver en skræddersyet løsning til jer, ud fra jeres behov og de forhold der er til rådighed på parkeringspladsen.

 

Hvad koster det at få monteret ladestandere?

Etablerings- og installationsarbejdet er en væsentlig faktor, da det kan kræve, at der både bliver gravet og trukket kabler til parkeringspladsen.
Udgifterne varierer meget afhængig af forholdene – især afstanden fra el-tavlen til ladestanderen er afgørende.

Er du usikker på om dette kan lade sig gøre, så kommer vi gerne og kigger på det. Kontakt os på 57 80 90 81

Vi har stor erfaring med montering af ladestandere til erhverv – specielt til boligforeninger, p-huse, nybyggeri og virksomheder. Vi kan rådgive jer om den bedste løsning samt det praktiske i forhold til installationen.

Vi hjælper jer med alt fra rådgivningen til installation og oplæring i ladestanderen. I skal blot have styr på jeres behov og budget, så klarer vi resten.

Er I i tvivl om, hvilken type ladestander I skal have? Vi samarbejder vi med mange forskellige udbydere, som helt sikkert har lige den model I har brug for i jeres boligforening, virksomhed, kommune eller offentlig instans.

  1. Find ud af, hvad jeres behov er inden I kontakter os.
  2. Kontakt os – og vi hjælper efterfølgende med rådgivningen.
  3. Vi sender en elektriker ud til at kigge på mulighederne.
  4. I modtager et tilbud, som I godkender, og vi planlægger monteringsdatoen sammen med jer. 
  5. Vi står for alt. Gravning, kabelføring og opsætning af ladestationen/erne.
  6. Nu er ladestationen klar til brug.

 

Montering af ladestander parkeringshus Fjenneslev og Taastrup

A/S Poul Larsen er en stærk samarbejdspartner og vi udfører alt inden for EL og VVS på hele sjælland.

Kontakt os i dag på 57809081, skriv til os på [email protected] eller udfuld kontakformularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt – vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

13 + 3 =