Vi er en del af Koble

Hos Koble får du de rette kvalifikationer, den gode service og det varige samarbejde

​Koble er en sammenslutning af lokale el-installatører over hele landet. Vi har forskellig størrelse og særpræg, men er alle dybt forankret i vores lokale nærmiljø.

Vi samarbejder på tværs af Danmark om at styrke vores kendskabsgrad, arbejdsmetoder og erfaringer, så vi alle sammen står stærkere i hvert vores nærmiljø.

Ved at være en del af Koble kan vi hos Poul Larsen forene den fleksibilitet og de nære relationer, du er vant til at opleve fra os, med ressourcerne, ekspertisen og synergien ved at være en del af et større fællesskab.

Elektrikerarbejde

I Koble gør vi hinanden stærkere ved at dele kompetencer

Lagerreol elektriker

Få alle de kompetencer, du har brug for, lokalt

Hos Poul Larsen kender vi vores nærområde. Vi har et godt samarbejde med vores kunder, og vi har altid fokus på at udføre kvalitetsarbejde, du er fuldt tilfreds med samt selvfølgelig at have tæt dialog og give god service. Som lokal el-installatør forstår vi, at det gode forhold til kunden er vigtigt.

Internt i firmaet har vi en lang række forskellige kompetencer, og vi lægger stor vægt på at sørge for uddannelse og løbende efteruddannelse af vores dygtige montører.

Langt de fleste opgaver, vi får ind fra lokalområdet, er derfor også velkendte og inden for vores almindelige kompetenceområder. Og når vi en sjælden gang alligevel støder på en opgave, vi ikke har tilbundsgående viden om, trækker vi på vores netværk af el-installatører i Koble og får en installatør med den relevante erfaring til at løse opgaven i samarbejde med os.

Koble = Sunde og veldrevne el-installatører

Koble er en sammenslutning af stabile og sunde firmaer, der hver især bygger deres forretning på kvalitetshåndværk og gode relationer. El-installatørerne håndplukkes og vurderes nøje, inden de træder ind i “familien”.

Koble er dermed din garanti for den gode service, de rette kvalifikationer og det varige samarbejde.

Læs mere om Koble på koble.dk.

Elektrikerarbejde

A/S Poul Larsen er en stærk samarbejdspartner og vi udfører alt inden for EL og VVS på hele sjælland.

Kontakt os i dag på 5780 9081 eller skriv til os på [email protected] og vi kontakter dig hurtigst muligt - vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

5 + 8 =

Boliger

Se et udvalg af vores referencer indenfor boligbyggeri

Industri

Se et udvalg af vores referencer indenfor industri 

Erhverv

Se et udvalg af vores referencer indenfor erhvervs- og kontor byggeri

Skoler

Se et udvalg af vores referencer indenfor skole byggeri

Energi-optimering

Se et udvalg af vores referencer indenfor energioptimering

Special opgaver

Se et udvalg af vores referencer indenfor specialopgaver