Belysning har stor betydning for indeklimaet – både i hjemmet og i virksomheden.

Lad os skabe optimal belysning. Så du kan skabe bedre trivsel og stemning.

Hjemlig hygge og arbejdsglæde kommer ofte af det lys, du skaber. Lyset spiller en afgørende rolle, når det gælder menneskers trivsel. Det påvirker også din effektivitet, hvad end det er hjemme i din bolig, i institutionen eller i virksomheden. Både den måde lyset fungerer på og installationen i praksis, har betydning for dit indeklima.

Når du skal vælge, hvordan din bolig skal indrettes med belysning, så er det nemt at tro, at det bare handler om hvilken lampe, man vælger. Der er mange, som vælger lamper, der passer ind i boligens stil, men som måske tænker knap så meget over, om lampen rent faktisk giver den rigtige mængde lys og spredning, der er brug for. Vi ved, at placering og valg af pærer har mindst lige så meget at skulle have sagt, når man gerne vil skabe en hyggelig og god atmosfære med indendørslamper i hjemmet. Derfor står vi også klar til at hjælpe dig med både valg og montering af lamper, så du kan få skabt de bedste betingelser i dit hjem.

Vi er eksperter i belysning – og løser opgaven, der hvor den er. Kontakt os i dag på 57 80 90 81. Du kan også skrive til os på [email protected].

Belysning-ringsted

Optimale lysforhold og energibesparende belysning

Vores el-installatører hjælper dig gerne med at skabe perfekte lysforhold og samtidig at opnå et lavere elforbrug. Uanset om du har brug for hjælp til en lampe, der skal hænges op i din bolig eller en komplet belysningsløsning på kontoret, kan vi hjælpe dig.

 

Lys dit hjem op

Vi anser belysning som en væsentlig del af ethvert hjem. Vores elektrikere er behjælpelige med både rådgivning og el-installation, så vi kan skabe den helt rette stemning i hjemmet. Vi udfører installation af både indendørs og udendørs belysning, samt loftlamper, sengelamper, LED spot, lampeskinner og lignende. Så har du f.eks. en spisebordslampe, der skal op, er vi til rådighed. Derudover er vores fagmændbehjælpelige med generelle tiltag, som f.eks. renovering af gamle el-installationer og installation af ekstra stikkontakter. 

 

A/S Poul Larsen står for kvalitet

Vores elektrikere og installatører opdaterer løbende deres viden inden for belysningsløsninger gennem efteruddannelse og kurser, ligesom vi altid overholder gældende installationskrav og lovgivning. Derudover samarbejder vi med branchens bedste leverandører og producenter, hvor det materiale vi anvender, altid er godkendt og kvalitetstestet.

Eksempler på belysningsopgaver vi kan hjælpe dig med:

Belysning til boligen

  • Installation af spots – både halogen og LED
  • Ophængning af lamper
  • Lysdæmpere
  • Udendørsbelysning – trådløs tænding
  • Intelligent styring af belysning – automatisk regulering

Belysning til arbejdspladsen

  • Kontorbelysning – f.eks. dagslysstyring samt lysdæmpere
  • Industribelysning der er tilpasset den givne proces
  • Butiksbelysning, så dine varer præsenterer sig godt
  • Lysstyring og intelligent belysning
  • Udvendig belysning

Intelligent belysning

Er du på udkig efter en belysningsløsning? Så skal du måske overveje intelligent belysning. Med intelligent belysning kan du nemlig sænke dit elforbrug markant og samtidig skabe de perfekte lysforhold.

Vi hjælper dig gerne med at revolutionere måden, du bruger strøm på. Mulighederne med intelligent belysning er mange – med få klik på telefonen kan du nemlig indstille
belysningen ud fra forskellige scenarier. Du kan blandt andet forprogrammere lysscener, opsætte feriestyring og arbejde med præventiv belysning.

 

A/S Poul Larsen er en stærk samarbejdspartner og vi udfører alt inden for EL og VVS på hele sjælland.

Kontakt os i dag på 5780 9081 eller skriv til os på [email protected] og vi kontakter dig hurtigst muligt - vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

13 + 4 =

Boliger

Se et udvalg af vores referencer indenfor boligbyggeri

Industri

Se et udvalg af vores referencer indenfor industri 

Erhverv

Se et udvalg af vores referencer indenfor erhvervs- og kontor byggeri

Skoler

Se et udvalg af vores referencer indenfor skole byggeri

Energi-optimering

Se et udvalg af vores referencer indenfor energioptimering

Special opgaver

Se et udvalg af vores referencer indenfor specialopgaver