Varmepumper med montering

Overvejer du at investere i et nyt varmeanlæg til sommerhuset, boligen eller til virksomheden, er der mange fordele ved at skifte til en varmepumpe.

Hos A/S Poul Larsen garanterer vi den bedste rådgivning og autoriseret installation af KMO godkendt montør!
Vi samarbejder med de største producenter, og leverer og installerer kun kvalitets- og godkendte varmepumper fra Panasonic og DAIKIN. Vi har altid konkurrencevenlige priser på pumper og installation hos Poul Larsen.

Læs mere om de forskellige varmepumpetyper her på siden eller ring til os i dag på tlf. 5780 9081. Du kan også skrive til os på info@as-pl.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Varmepumper er populære i både huse, sommerhuse og i virksomheder

Der findes mange muligheder, når det gælder varmepumper. Både når man ser på funktioner, design, installationsmuligheder og ikke mindst i forhold til graden af energieffektivitet. Det betyder dermed også, at enhver type af sommerhus, bolig eller virksomhed, kan få en optimal varmeløsning med en varmepumpe. 

Uanset om du vælger en luft/luft eller en luft/vand varmepumpe er det en energieffektiv løsning, der udnytter den naturlige energi. Trods varmepumpers el-forbrug er de stadig bedre for miljøet og billigere i drift end eksempelvis almindelig el-varme eller et oliefyr.

Luft til luft 

Luft til luft er den mest populære og billigste varmepumpeløsning. Den kan installeres stort set alle steder – fra villaen til sommerhuset og både i små og store virksomheder. Enten kan den fungere som eneste varmekilde, eller den kan være et energisparende supplement. Det kommer bl.a. an på ruminddeling og størrelse på dit hus. Der er mulighed for at koble mere end én indedel til udedelen, og så kan en luft luft varmepumpe opvarme selv store bygninger med mange rum. 

De fleste luft luft-modeller monteres i loftshøjde, men har du ønsker til noget andet, så kan vi sagtens efterkomme dem. I dag findes der et hav af forskellige designs og farvekombinationer. Producenterne går meget op i at holde indedelene i minimalistisk design med rene og stilfulde linjer. 

Oftest monteres udedelen ca. 15 cm fra jorden og omkring 10 cm fra ydermuren. Her er det vigtigt, at der ikke står noget i vejen for luftstrømmen. 

Luften bliver frisk og ren

De nyeste modeller af luft luft varmepumper fås med alt fra indbyggede partikelfiltre til luftrensere og endda lugtfjernere. Nogle kan også fjerne virus og bakterier fra luften, så især allergikere er begejstret for denne pumpetype.

Luft luft varmepumper kan både køle og varme og giver en behagelig temperatur både om sommeren og vinteren.

Luft til vand

En luft til vand varmepumpe fører varmt vand rundt i rørene på dit eksisterende centralvarmesystem/radiatorsystem. Denne pumpetype minder om et køleskab i forhold til størrelse og design. Indedelen placeres gerne i fyrrummet eller i kælderen, men den konkrete placering vil være afhængig af dit nuværende fyr og andre faktorer i forhold til installationsmuligheder.

 

Luft til vand varmepumpen kan uden problemer være eneste og primære varmekilde, idet den (som alle andre typer af fyr) sender det varme vand rundt i radiatorer og gulvvarme.

Udedelen ligner en ventilator, der er omringet af større boks, der sluttes til indedelen via rør- og kabelføring.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på en varmepumpeløsning der er tilpasset dine behov. Kontakt os i dag på tlf. 5780 9081 eller skriv til os på info@as-pl.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt – vi ser frem til at høre fra dig!

Har du brug for et tilbud på nyt gasfyr, så tjek vores hjemmeside billigtgasfyr.dk eller ring på tlf. 5780 90281.

Kontakt os

12 + 5 =