Om os

A/S Poul Larsen i Fjenneslev er en kombineret elektriker, gasfyr- og VVS-virksomhed.Vores 45 veluddannede og certificerede elektrikere og VVS-montører kører ud på hele Sjælland til bl.a. Sorø, Slagelse og Ringsted.
Vi løser alle opgaver lige fra almindelige el-installationer til VVS-opgaver, video- og teledata, sikring, automatik, varmepumper og større industri-installationer.
Vi har også meget stor erfaring  med luft/luft og Luft/vand Varmepumpe installationer bl.a. CTC, ELCO, DAIKIN og Altech  – se mere på billigluftvandvarmepumpe.dk
Vi har  også en gasfyrs-afdeling med kompetente specialiserede medarbejdere. Vi forhandler bl.a. ELCO gasfyr. Se mere på billigtgasfyr.dk

Så mangler du en håndværker med mange kompetencer? Kontakt A/S Poul Larsen i dag på 5780 9081 eller på [email protected]
Vi ser frem til at høre fra dig!

Kvalitet og brede kompetencer

Hos A/S Poul Larsen er du sikret kvalitetsløsninger. Vi løser alle opgaver inden for el og VVS for både private kunder og erhvervskunder – herunder offentlige institutioner og boligforeninger. Vi tilbyder alle former for rådgivning, reparation, montering og service.
Med en bemanding på 45 fagligt kompetente og uddannede el- og VVS-installatører og administrativt personale, er du altid sikret den rigtige mand til opgaven. Har du brug for elektrikere til specialopgaver og større entrepriser, en certificeret varmepumpe-tekniker, autoriserede VVS-montører eller en elinstallatør til helt almindelig elinstallation eller reparation? Vi altid klar til nye og spændende opgaver!

Elektrikerafdeling

 • Alm. el-installationer og serviceeftersyn
 • VVS-installationer med bl.a. gas og energiteknik
 • Automatik
 • Wiser & IHC -styring
 • Ventilations- og køleanlæg
 • Varmepumper – løsninger til både private og store industrivirksomheder
 • Sikring, alarmsystemer og overvågningsanlæg
 • Kommunikationsløsninger – telefoni, internet, data, IT og TV
 • Energioptimering med miljørigtige og besparende løsninger
 • Køleanlæg
 • Solenergi – solceller og solfangere

Specialafdeling med VVS- og blikkenslager-service

Vores VVS- og blikkenslagerafdeling i Fjenneslev er bl.a. specialister i at installere og montere energioptimerende tiltag og løsninger. Desuden tilbyder vi stor erfaring med installation af gaskedler og mange andre specialløsninger til private og industrikunder.
A/S Poul Larsen overtog d. 01/11-2018 TBJ VVS & Vagten 24/7 i Taastrup, og dermed voksede firmaet med 10 medarbejdere.
For mere information – Ring på 57 80 90 81

billigtgasfyr.dk

Hos A/S Poul Larsen har vi også en gasfyrsafdeling. Billigtgasfyr.dk tilbyder husejere udskiftning af deres eksisterende gaskedel til markeds bedste priser. Vores produkter i høj kvalitet og med markedets bedste garantiordning.
Har du brug for et billigt gasfyr? Kontakt os i dag på 5780 9081 eller udfyld vores kontaktformular og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Lokalt forankret med elektriker- og VVS-service på landsplan

Vi har i dag en stor lokal kundekreds i Fjenneslev, og vi kører gerne ud til kunder mellem Sorø og Ringsted. Derudover udfører vi landsdækkende service på tankstationer, og har i samarbejde med Gastech Energi leveret og installeret en af Danmarks største jordvarmepumpe,
der yder hele 90 KW. Vi fører bl.a. varmepumper fra CTC, og har med mere end 100 installationer af forskellige typer af varmepumper, en erfaring der skaber tryghed hos vores kunder.

Kontakt os

1 + 6 =

Find os

Valborgvej 7

4173 Fjenneslev
CVR: 2439 3828

Tlf.: 5780 9081

Rugvænget 19 H

2630 Taastrup
CVR: 24393828

Tlf.: 43998933