Bedre indeklima i sommerhuset – også om vinteren

Er du på jagt efter den helt rigtige energikilde til dit sommerhus, kolonihaven eller helårsbolig, hvor du er sikret en behagelig temperatur hele året?

En luft-luft varmpumpe er en rigtig god investering – dels fordi den er billig i drift men også i installation.

Det kræver en KMO certificeret installatør at installere en varmepumpe – hos A/S Poul Larsen i Fjenneslev, har vi KMO-uddannede montører til at montere og installere din nye varmepumpe, både i sommerhuset og i helårshuset.

Kontakt os i dag på 📞 57 80 90 81, vi giver et uforpligtende tilbud på både montering og varmepumpen. Fordelen ved at bestille den igennem os er, at vi rådgiver, leverer og monterer – du er sikret den helt rigtige varmepumpe, der passer til dit behov og hus! Vi kører fra Fjenneslev og Taastrup til både Sorø og Slagelse.

 

Hvordan kan Poul Larsen hjælpe dig?

  • Rådgivning ved valg af luft-luft varmepumpe, som passer til dit behov
  • Levering, montering og installation af varmepumpen
  • Lovpligtigt serviceeftersyn

Luft til luft varmepumpe, hvordan virker den?

En luft til luft varmepumpe består af to dele: en ude-del der sidder uden for huset og en inde-del der er placeret inde i huset. Luft-luft varmepumper virker ved, at udedelen optager energien fra luften udenfor og omdanner den til varme, der tilføres den luft, som efterfølgende fordeles inde i huset med inde delens indbyggede blæser.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en luft-luft varmepumpe 📞 57 80 90 81 vi kører fra Fjenneslev og Taastrup.

varmepumpe-graf-indeklima
sommerhus-varmepumpe

Få et bedre indeklima

Når du vælger at installere en varmepumpe med luftrensnings- og filtreringssystemer, kan du forbedre husets indeklima. Vores varmepumper fra Daikin renser luften med en teknologi, der nedbryder luftbårne partikler og allergener, som pollen og svampeallergener, og teknologien kan også fjerne generende lugte, hvilket giver en bedre og renere luft.

Varmepumpens fordeling af luften vil give dig en mere ensartet temperatur i rummet og dermed Hjælper det’ også til et bedre indeklima.

Minimer “sommerhus-lugten”

Sommerhus-lugten kommer oftest af fugt kombineret med en lav rum temperatur.
Hvis du ikke bruger dit sommerhus om vinteren kan du med fordel lukke huset ned og lade varmepumpen køre i dvaletilstand.

De fleste af vores varmepumper har mulighed for at køre i dvale-tilstand på 10 grader og derved kan du undgå du frostskader i huset.

Bruger du derimod dit sommerhus regelmæssigt om vinteren anbefaler vi at du holder temperaturen på mindst 16 grader, også når du forlader huset efter en hyggelig weekend eller ferie.

Når man bruger sommerhuset, dannes en del fugt helt naturligt f.eks. når man bader, laver mad og selv når man sover danner man fugt.

Denne fugt vi udskilles hvis temperaturen kommer under ”dugpunktet”. Det kan du undgå hvis du holder temperaturen over 16 grader i hele sommerhuset, og med en varmepumpe der giver energien 4-5 gange igen, får du plads i varmebudgettet til at holde den anbefalede temperatur.

 

Husk serviceaftale

Det er lovpligtigt at få serviceret sin varmepumpe en gang årligt af en KMO aut. tekniker. Dette service kan vi hos A/S Poul Larsen udføre for dig.

Hvis du køber en serviceaftale ved os, kontakter vi dig automatisk hvert år, når det er tid til service, og du behøver ikke at bekymre dig om at huske det selv.

Det er vigtigt for varmepumpens driftssikkerhed og din varmeøkonomi at varmepumpen vedligeholdes med jævne mellemrum. Det er din sikkerhed for problemfri drift i mange år frem.

 

Hvor meget støjer en luft til luft varmepumpe?

Vores kunder spørger ofte til støjniveauet for luft til luft varmepumper. Det afhænger af valget af varmepumpe-model. Det generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine. De fleste varmepumper har det man kalder for night-mode, hvor man kan sænke støjen om natten uden at miste funktionerne.

Ring til os på 📞 57 80 90 81 hvis du vil høre mere om støjniveauet.

Varmepumper med WiFi

De fleste varmepumper kan tilkobles husets WiFi. Det giver dig mulighed for at styre og regulere varmen med din smartphone, også selvom du ikke befinder sig i huset.

Det giver dig mulighed for at ankomme til et dejligt tempereret hus uanset om det er hedebølge eller isvinter.

Hvis du vil være helt sikker på at temperaturen er som ønsket når du ankommer, anbefaler vi at du ændrer den ønskede temperatur et halvt til et helt døgn før ankomst.

Vi vil som din lokale varmepumpe-ekspert også kunne rådgive dig, så du efter montering er helt klar til at styre og regulere varmen via din nye varmepumpe.

Varmepumper-wifi-sommerhus