Rådgivning omkring vvs- og blikkenslagerarbejde

Selvom sikkerhed er det væsentligste aspekt i hele spørgsmålet om autorisation, så er der også andre elementer, der vejer tungt ved at benytte den professionelle håndværker. Et af dem er rådgivning.

Spar på vandet, energien og pengene

I disse år bliver der for alvor sat fokus på vores forbrug af naturens ressourcer. Det gælder ikke mindst vand- og energiforbrug. Og den autoriserede VVS-installatør ved noget om energi, og om hvordan man sparer på den.

VVS-branchen har arbejdet med vand og energi ude hos forbrugeren, lige siden man overhovedet begyndte at lægge vand og varme ind i husene. Derfor har den professionelle VVS-håndværker den erfaring, der er brug for, når familien skal spare på forbruget.

Rådgivende VVS-installatør

I byggemarkedet kan hverken ekspedienter eller eksperter gennemskue, hvordan familien lever. VVS-installatøren kan rådgive hjemme hos familien og fortælle, hvilken energiform de skal have, hvordan de skal bruge den for at spare mest muligt, og så kan han installere den rigtigt.

Vil du gå på kompromis med materialer og kvalitet?

Byggemarkederne leverer standardmål. Og det får folk til at gå på kompromis med de drømme, de egentlig havde om for eksempel et nyt badeværelse, fordi byggemarkedet kun leverer brusekabinen i et bestemt mål og saniteten i én farve:

VVS-installatøren kan levere præcis den ønskede brusekabine. Skåret til efter skrå vægge, hjørner eller forlænget til familiens lange teenager; alt kan lade sig gøre hos den professionelle installatør.

Kontakt os

13 + 2 =