VVS -installation udført af autoriserede vvs installatører

Vores over 20 medarbejdere inden for VVS-installation er alle veluddannede og helt opdateret med kompetencer og viden, så du er i de bedste hænder. Vi udfører autoriseret VVS-installation på hele sjælland, og kører ud fra basen i Fjenneslev til bl.a. Ringsted, Slagelse, Sorø og Næstved.

Vi sætter en dyd i at udføre et professionelt og veludført stykke arbejde, og vi holder hvad vi lover – både med pris, kvalitet og tid. Vi udfører VVS-opgaver og blikkenslagerarbejde for både private, erhverv og industri.

‘Gør-det-selv’-metoden er lukrativ for os og ekstra dyr for dig 

Forsøget på at gøre det selv kan ende med store vandskader eller energispild. Problemer, der kunne være undgået, hvis fagmanden med autorisationen havde lavet arbejdet fra starten.

En autoriseret VVS-installatør er din sikkerhed 

Vi ser det jævnligt her i foreningen. “Gør det selv manden” udvikler sig til en katastrofe for familien. Og i de værste tilfælde udvikler skaden sig over år og bliver næsten uoprettelig. Tænk bare på et utæt rør under den nye brusekabine, som farmand har gået og lavet. Vandet siver langsomt ud og underminerer hele huset med økonomisk ruin til følge, fordi der ikke er nogen forsikring, der dækker “gør det selv skader”, som skulle have været udført af en fagmand.

Reparations- og vedligeholdelsesopgaver, der bliver udført af “gør det selv folket” i lejligheder kan også have omfattende konsekvenser. Skader i forbindelse med vandinstallationer begrænses nemlig sjældent til den enkelte lejlighed, men berører sædvanligvis også naboer og underboer.

Hvorfor ikke ‘gøre det selv’? 

Det er ikke for sjov, at samfundet forlanger, at VVS-installatørerne skal have en autorisation, før de får lov til at udføre vand- og energiinstallationer hos folk. De skader, som både “gør det selv manien” og sort arbejde forvolder, kan få uoverskuelige konsekvenser for kunden. Ringer han i stedet til fagmanden, får han sikkerhed – ikke blot for familiens velfærd og økonomi, men også for kvalitet, æstetik og rigtig vejledning.

Hvad siger forsikringen?

Vi ser det jævnligt her i foreningen. “Gør det selv manden” udvikler sig til en katastrofe for familien. Og i de værste tilfælde udvikler skaden sig over år og bliver næsten uoprettelig. Forestil dig et utæt rør under den nye brusekabine, som farmand har gået og lavet. Vandet siver langsomt ud og underminerer hele huset med økonomisk ruin til følge, fordi der ikke er nogen forsikring, der dækker “gør det selv skader”, som skulle have været udført af en fagmand.
Vores autoriserede VVS-montører og installatører står for din og din families sikkerhed, og også for rigtig vejledning, kvalitet og æstetik. 

Kontakt os

7 + 12 =