Nem og hurtig opladning af elbilen

Når først du har taget springet fra din almindelige benzin- eller dieselbil til en elbil, så bør det være nemt og ikke dyrt at få installeret en ladestander i hjemmet eller i firmaet. Hos A/S Poul Larsen er vi specialister i opsætning og montering af smarte og brugervenlige ladestandere til din elbiler.

Dette gælder både til dit hjem, men også fx til mindre virksomheder og boligselskaber. A/S Poul Larsen holder til i Fjenneslev og Taastrup, men vi kører på store dele af Sjælland til fx. Sorø, Slagelse og Ringsted.

Kontakt os på ☎️57 80 90 81 for at høre mere om priserne og opsætning af ladestandere. Fordelen ved at få os til at montere en ladestander til din elbil i hjemmet er, at vi trækker den korrekte strøm, der er behov for direkte i din indkørsel, i dit sommerhus og foran din virksomhed.

Elbiler er bygget med et batteri af en vis størrelse og det betyder at en opladning ofte kan tage flere timer, før fuld opladning. Man kan derfor som udgangspunkt ikke bruge de almindelige indendørs eller udendørs stikkontakter, da disse ikke er bygget til denne belastning over længere tid.

Hos A/S Poul Larsen i Fjenneslev og Taastrup er vi specialuddannet i opsætning og montering af ladestandere til elbiler og du er mere end velkommen til at kontakte os ☎️57 80 90 81 for at få et uforpligtende tilbud.

Vi  samarbejder med virksomheden Charge Amps, som udvikler og designer ladestandere til elbiler. Ladestanderne har et helt unikt design og er nemme og brugervenlige at anvende i hverdagen. Charge Amps’ vision er at designe og skabe produkter og løsninger, som gør skiftet fra benzin/diesel til elbiler nemt og ligetil uden besvær.

God ide at skifte til elbil

Elbiler og hybridbiler bliver stadig mere vigtige for samfundet og miljøet. Økonomisk er der en masse at spare ifht forbrug af strøm frem for benzin/diesel. Der kan dog være flere grunde til, at man ikke kan overskue overgangen fra benzin/dieselbil til elbil. Man kan fx være i tvivl om hvor elbilen kan oplades og hvor meget en opladning reelt koster.

Hos A/S Poul Larsen kan vi hjælpe dig med dine overvejelser. Vi kan nemlig levere og montere din nye ladestation til hjemmet, på kontoret og/eller i sommerhuset. Du skal blot tage stilling til dit behov – om der er én eller flere elbiler, der skal oplade samtidig?

Du kan ikke bare tilslutte din nye ladestander direkte i en udendørs stikkontakt – for du skal være sikker på at stikkontakten er indrettet til at tåle at være i brug i flere timer. Det kan vi hos A/S Poul Larsen hjælpe dig med. Vi tester at dit hjem, sommerhus eller virksomhed er helt klar til din nye elbil. Desuden guider vi dig igennem, hvordan du bruger ladestander-systemerne, så det er så nemt for dig som muligt.

HALO Wallbox – til dit hjem, i sommerhuset og på jobbet

HALO er vores første og mindste ladestation, ideel til hjemmet og kontoret. Den har et fast kabel til nem opladning, der passer til din travle hverdag. Softwareplatformen understøtter den genanvendte hardware og sikrer dig, at din opladning er effektiv og nem.

I dag oplader 9 ud af 10 deres el- og hybridbiler hjemme eller på jobbet. Det er vigtigt, at du har et godt overblik over dine udgifter til opladning. HALO Wallbox fra Charge Amps er en strømlinet, intelligent og stærk ladestander, der giver dig fuld kontrol over opladningen. Med den indbyggede software kan du time din ladestander, så opladning sker, når prisen er lavest eller når elektriciteten er mest miljøvenlig.

Du kan låse ladestanderen for at forhindre uindbudte i at oplade.

 • Nem at montere og installere
 • 7,5 m fast monteret oplader kabel
 • Pålidelig EV-opladning med smart software
 • Kontrol opladning via Cloud løsning
 • Smart timersystem og låsefunktion
 • En af de mindste opladningskasser på markedet
 • Produceret i genanvendt aluminium

Her kan du læse HALOs produktinformation

AURA – alt hvad du behøver

AURA er ladestationen der er optimal til offentlig brug fx i din boligforening eller på mindre virksomheder. Den kan også deles mellem to naboer fx i sommerhuset eller på villavejen.

Med sine to udgange, kan AURA oplade op til 22 kW på hver stik samtidig. Efter behov kan stikkene indstilles til en fast max. strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig til installationen.

De to stikkontakter kan være belastningsafbalanceret og kan kombineres med et større system med flere enheder, begge med Halo eller andre Aura ladestandere.

AURA har et kommunikationssystem som gør det muligt at dele opladningsdata med bilen, altså en såkaldt Vehicle-2-Grid teknologi.

AURA – et fremtidssikret opladersystem

AURA er en fremtidssikret ladestation til opladning til hjemmet eller i virksomheden og den er markedets mest moderne ladestation med høj klassificering (IK 10). AURA opfylder alle sikkerhedsstandarder inden for elektrisk ladning.

 • Modulopladningskasse
 • 2 x type 2-stik
 • Justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt
 • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
 • Belastningsafbalancering mellem flere enheder
 • Alle sikkerhedsfunktioner integreres direkte i enheden

Her kan du læse AURAs produkt information

Kontakt os

15 + 2 =