Sikring af hjemmet med alarmsystemer

I 2019 var der 24.553 anmeldelser af indbrud i danske hjem og selvom det er det laveste tal i 30 år, er det stadig en ubehagelig oplevelse for langt de fleste familier.

Hos Poul Larsen A/S i Fjenneslev kan vi hjælpe med tyverisikring og alarmsystemer med videoovervågning, som passer til dit hjem og behov. Vi kører på hele Sjælland og tager gerne en uforpligtende snak på forhånd.

Kontakt os på 📞 57 80 90 81 eller 📧 info@as-pl.dk.

Vi kan hjælpe dig!

Danmark er desværre det land i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud i private hjem pr. indbygger. Der er dog meget man selv kan gøre, både i forhold til udendørsbelysning, men også i forhold til alarmsystemer og overvågning.

 

Det er derfor en fordel at bruge din lokale elektriker til at hjælpe dig med sikring af dit hjem. Vi hjælper med alt fra udendørsbelysning til opsætning og montering af alarmsystemer og videoovervågning. De fleste alarmsystemer kan styres via en app og det hjælper vi dig selvfølgelig i gang med inden vi kører.

Hvornår sker indbruddene?

På trods af det faldende antal af indbrud i Danmark, er det stadig i årets sidste måneder, at antallet stiger. Det er en tilbagevendende tendens, der hænger sammen med, at indbrudstyvene opererer hyppigere i og omkring juletiden.

Antallet af indbrud er relativt højt i de perioder, hvor folk typisk ikke er hjemme og samtidig er det markant højere i de mørkere måneder. Mørke er attraktivt for tyvene, fordi det gør det nemmere for dem at skjule sig for naboer og fordi det er nemmere for dem at se, om nogen er hjemme.

 

Få monteret og installeret alarmsystem i dit hjem allerede nu – kontakt os på 📞 57 80 90 81.

indbrud om natten med koben

Indbrud i villaer

Villaer er stadig tyvens foretrukne type af bolig, når det omhandler indbrud. Tilbage i 2018 blev 75% af alle indbrud i Danmark begået i villaer, selvom de kun dækker 58% af de danske husstande.

Det er der flere grunde til – risikoen for at blive opdaget er meget lille, da der er stor afstand mellem naboer. Samtidig kan tyven ofte gemme bagved en hæk eller et hegn og derefter relativt nemt komme væk ved flugtveje som terrasse- eller kælderdøre.

indbrud gennem vindue uden skalsikring

Skalsikring af huset

For de fleste kan det give ekstra tryghed og komfort, at tilslutte alarmen om natten, mens man sover. Der findes forskellige alarmer, der tilbyder denne mulighed – det kan være sensorer, man aktiverer om natten eller skalsikring af huset.

At skalsikre et hus betyder, at man installerer kontakter på døre og vinduer og hvis de bliver åbnet eller brudt, så vil gå alarmen i gang.

 

Vi har erfaring med skalsikring samt montering af alarmsystemer – kontakt os i dag på 📞 57 80 90 81.

Indbrud – og hvad så?

Når først man har haft indbrud en gang, vil man helst ikke opleve det igen. Og selvom det i gennemsnit er 1 ud af 100 boliger, hvor der sker indbrud i løbet af et år, er risikoen for indbrud i samme hus faktisk 5 gange højere end i alle andre boliger.

Samtidig øges risikoen for indbrud hos nabohusene også.

Vil du undgå indbrud eller sikre at I ikke oplever det igen i jeres hjem, så kan vi hos Poul Larsen A/S hjælpe jer.

Styr overvågning og alarm gennem app

Nemt for hele familien

I mange børnefamilier, ved vi, at børnene kan være de første, der kommer hjem til huset. Her skal det være nemt og simpelt for dem at tilslutte og deaktivere alarmen. Mange alarmsystemer har i dag mulighed for fjernbetjening, app og chip som gør, at børnene selv kan slå alarmen til eller fra ganske enkelt.

Alt afhængig af hvilket alarmsystem du vælger, kan man som forælder få en notifikation, når der er aktivitet ved døren og/eller når alarmen slås fra og til, så man ved at børnene er kommet hjem og uden at, der har været nogen i forvejen.

 

Kontakt os i dag på 📞 57 80 90 81 og få et tilbud på alarmsystem til dit hjem.

Få din lokale elektriker til at montere din alarm

Vi har erfaring med sikring, alarmsystemer og videoovervågning. Vi ved at der findes mange løsninger på markedet i dag, hvor man selv står for monteringen, men vi anbefaler altid at få en elektriker eller professionel alarmmontør til at stå for det, da sikrer at vinklerne og opsætningen af alarmen er fuldstændige korrekte. Hos Poul Larsen A/S i FJenneslev kan vi hjælpe dig – kontakt os i dag på 📞 57 80 90 81 eller 📧 info@as-pl.dk.

A/S Poul Larsen er en stærk samarbejdspartner og vi udfører alt inden for EL og VVS på hele sjælland.

Kontakt os i dag på 5780 9081 eller skriv til os på info@as-pl.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt - vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

13 + 3 =

Boliger

Se et udvalg af vores referencer indenfor boligbyggeri

Industri

Se et udvalg af vores referencer indenfor industri 

Erhverv

Se et udvalg af vores referencer indenfor erhvervs- og kontor byggeri

Skoler

Se et udvalg af vores referencer indenfor skole byggeri

Energi-optimering

Se et udvalg af vores referencer indenfor energioptimering

Special opgaver

Se et udvalg af vores referencer indenfor specialopgaver